Despre mine

In curand…

6 comentarii

 1. Buna, felicitari pentru site e foarte simpatic. Iti recomand sa urci newsletterul si facebook-ul mai sus pe coloana din dreapta altfel fiindca sunt mai greu de gasit in josul paginii si sunt importante pentru vizitatori.

  Succes!

  1. Ma bucur ca iti place Vacanta Reusita. Sunt inca la inceput de drum, nu am scris nici 10% din ceea ce as dori sa scriu din calatoriile mele, dar vara nu prea am spor, stau mai putin pe langa calculator si mai mult in natura.Voi tine cont de sfatul tau si te mai astept pe pagina.

 2. Excelent, frumos scris,ce sa mai zic toate laudele de pe lume pt.tine.Si eu ,stii cred ca sunt indragostit de Grecia…trebuie sa o vezi in tihna cu un pic de egoism poate,doar asa pentru tine si eventual pt.cei dragi.Eu am dus acolo vreo 10 persoane si absolut toate fost incantate de atmosfera,peisaje,oameni.
  Grecia o descopieri permanent nici-un loc nu seamana cu altul,nici-o insula cu alta…totul e nou,e tara pe care o iubesc foarte mult si unde daca as putea peste ani ,nu multi,la pensie, m-as muta acolo.Felicitari mi-ai facut dor de leandrii si parfumul lor,de lumina de acolo,de caldura si de sufletul si amabilitatea oamenilor. Multumesc mult!

 3. Minunat blogul,il rasfoiesc in zilele ploioase la cafeaua de dimineata! In multe din locuri am fost si noi si imi trezesc articolele amintiri dragi!

  La cat mai multe concedii frumoase si articole pe blog!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *